Veckans IN:UT

In:
1 par skor
1 tröja
7 par underkläder

Ut:
1 gravidblus
1 munktröja
1 jacka
2 par underkläder

Resultat: + 4

Er önskan är min lag! Skämt åsido, men efter att jag frågat er om råd på bloggen huruvida ni hade tänk så beslutade jag mig för att om de ljuvliga skorna fanns kvar på Veras garderob så skulle de följa med mig hem. Och det gjorde dem!! Så nu är jag ett par skor rikare, men planen är också att bli ett några skor fattigare. Några ska kastas då de är helt slut och några ska skänkas vidare/säljas.

En tröja har fått följa med hem då jag hade ett presentkort att utnyttja och sådant är dumt att inte utnyttja innan de förfaller. Dessutom har jag ju två tröjor ut denna veckan efter lite tradera/facebookförsäljning så en tröja in var välbehövligt.

Det gläder mig att utbudet av underkläder i ekologisk bomull är så stort som det är. Speciellt eftersom jag under min köpstoppsperiod gjorde en stor utrensning och en påfyllning var nödvändig. Att utbudet är så stort hoppas jag beror på att vi är en några stycken som handlar ekologiskt därför visat inköparna att det är det vi vill ha.

4 svar på ”Veckans IN:UT”

    1. Om man bara är ute efter typ bastrosor osv tycker jag Lindex har ett bra utbud, men antar att det inte är det du är ute efter när du tänker julklapp 🙂 Ekolyxica (http://www.ecolyxica.se/store/) tycker jag annars har väldigt fina underkläder och jag önskar jag hade känt till dem när jag letade amningsbh 🙂

  1. Ja, hur ofta är det som man hittar skor på second hand som är i bra skick, fina och dessutom i rätt storlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *