Dags att piffa till på trappen

Vet ni när jag känner att det är vår på riktigt? Eller jag har några saker som jag tycker ger riktig vårkänsla, men en av de sakerna är att åka till blomsterhandeln och välja ut blommor att sätta i krukorna på trappen till entrén.

I år fick det bli blommor i lila och rosa, men det är inte alltid lätt att gå i en stor blomsterhandel bland alla vackra blommor och bestämma sig för vad man vill ha. För att skapa dynamik brukar jag försöka välja blommor i lite olika höjd och gärna någon som kan hänga ner lite över kanten. Så andra år brukar jag alltid ha valt typ murgröna, men inte i år.

När jag skulle plantera ut krukorna så sprang jag runt som en tok och letade efter ena krukan som alltid brukar stå på trappen. Frågade mannen och han trodde den hade blivit frostsprängd och slängd. Bitter över att inte kunna plantera ut mina inköp som jag tänkt gick jag runt och småsurade och när jag gick runt hörnet och kom från andra hållet än vad jag gick alla andra vändor så fick jag se den, krukan, under trappen… Ni vet ju vad man säger, man hittar alltid allt där man letar sist 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *