Tips på grym färdkost

Som ni vet så pluggar jag ju just nu masterprogrammet i folkhälsovetenskap vid Sahlgrenska Akademin (Göteborgs universitet) vilket gör att jag flera gånger i veckan spenderar många timmar på bussen. Det har fungerat väldigt bra, jag har lyckats plugga på bussen både dit och hem de allra flesta dagarna (nån gång har jag tagit mig en tupplur på resan hem om det varit mycket och hjärnan gått på högvarv).

Jag reser med full matsäckspackning för en heldag i storstan. Det är frukostmackor och kaffe i min klean kanteen på morgonen, en overnightoats till första rasten vid 10:30ish, lunch och någon frukt till eftermiddagen. Dels är det ju väldigt kostnadseffektivt att packa ner alla mål och jag gillar att inte bidra allt för mycket till engångsförpackningar. Men vissa långa dagar behöver jag få i mig något mer på vägen hem och då har jag hittat dessa på 7-11. Den är så himla god och jag ville bara tipsa vidare till er om ett gott mål om ni är på språng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *