En storfavorit i garderoben

Igår var jag iväg på mingel och event på Sahlgrenska akademin. Vi fick lyssna på tidigare studenter, deras forskning som de ägnar sig åt efter att blivit klara med sin masterexamen samt företag som vi potentiellt kan jobba hos både under vår praktiktermin eller efter studierna och efteråt serverades det jättegod vegetarisk buffé.

Dagen till ära hade jag en gammal goding på mig, min älskade second handfyndade sidentopp som ni som är gamla följare nog har sett både en och tio gånger förr i mina kanaler. Denna bar jag ihop med ett par kostymbyxor jag ägt sedan jag var 17-18 år. De va ett nyköp men byxor som fortfarande är exakt (och då menar jag E-X-A-K-T) lika fina 20 år senare, tillverkas sådana plagg ens idag?

Nyfiken på fler bilder på toppen? Här och här kan du se fler bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *