Att komma ut ur dvalan

Eller jag har har nog varit i allt annat än dvala men bloggen har inte prioriterats att få kärlek. Det har hänt så mycket sen sist så jag vet knappt vart jag ska börja. Jag är numera färdigutbildad certifierad kost- och livsstilsrådgivare och har under våren haft massa coachning vilket varit otroligt givande. Så spännande att få guida människor och väcka tankar och medvetenhet kring varför de gör som de gör. och hur de ska få till hållbara förändringar på riktigt. Vill du boka coachning eller veta mer så är det bara att hojta till på en av alla kontaktvägar 🙂 Exempelvis genom mitt kontaktformulär här på bloggen.

Jag har även varit tjänstledig hela våren för att plugga social antropologi och folkhälsovetenskap och har läst att från intersektionalitet och socialt kapital till mobbing, migration och utseendekultur och kroppsuppfattning. Just nu läser jag en sommarkurs i kulturgeografi och globaliseringens utmaningar och i höst väntar en masterutbildning i folkhälsovetenskap och det känns som jag hittat hem.

Det känns verkligen som om hela jag vaknar ihop med våren och sommaren. Och likt knopparna slår ut så gör även jag det. Jag fylls med energi och ideér för att sen gå in lite som i träda under hösten och vintern. Ihop med att löven faller dalar min energi men nu ihop med solen och värmen så spritter hela kroppen med ny kraft och jag tänkte med det här inlägget kicka igång min älskade plattform igen. Det har varit en skön och välbehövlig paus men jag har verkligen saknat er!

Ett svar på ”Att komma ut ur dvalan”

  1. Låter som att du fått mycket att göra.
    Hoppas du inte glömmer bloggen helt då det är ett uppskattat ställe att besöka och få inspiration på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *