Ecofashionista in da house

Hej fina vänner, jag ser att ni troget kikar in här fast jag är så dålig på att uppdatera men det värmer ska ni veta. Planen är ju att ge bloggen lite kärlek, för jag älskar denna plattformen. Tänk att bloggen funnits i hela 10 år. Det är inte klokt vad åren springer iväg.

Just nu sitter jag på bussen påväg till min barndomskompis födelsedagsfirande i GBG och iklädd second hand eller hållbart mode från topp till tå. Mina prickiga strumpbyxor från Swedish stockings har hållt så sjukt många år utan en endaste reva. 5 år kanske om jag ska gissa…

Klänningen och stövlarna är dock relativt nya Sellpy fynd, en sida som jag föredrar att handla för av anledningen att det dels är billigt, finns bra filtreringsmöjligheter och man kan alltid returnera om det inte passar eller motsvarar förväntningarna.

Stövlarna gav jag 90 kr för och klänningen 35 kr. Är inte det ett fynd så säg?!!

Guccibältet fick jag i födelsedagspresent för 3,5 år sedan och har använt det i princip dagligen sen dess. Kanske inte eko eller miljömärkt men ett riktigt hållbart köp till trots. För ingen märkning i världen kan väga upp en onödigheten i en köpt ”hyllvärmare”. Används det ordentligt så är det ett hållbart köp och bra för miljön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *