Att försöka äta glutenfritt som ett första steg


Du minns kanske att jag skrev ett inlägg och la ut en bild på min svullna ballongmage för ungefär en vecka sen?

Som ett första steg har jag nu orkat ta tag i att prova äta glutenfritt. Men det är verkligen skitsvårt. Det finns ju gluten i allt!!

Jag kämpar konstant med vad jag ska äta till frukost, sen till lunch och även såklart till mellis och middag.

Idag tog jag mig en sallad på fruits and friends inne i stan. Och sen unnade jag mig en matcha latte och en av de där kakorna du ser på bilden. Så himla gott! För även om jag nu försöker utesluta gluten så vill jag inte plocka bort fika eller specifika kostgrupper ur min kost.

Jag frågade på Instagram om följarna skulle tycka det var intressant att följa min livsstilsresa och merparten ville jag skulle spara ner händelser relaterade till det så nu finns det en plupp som heter just ”livsstilsresan” på min Instagram. Här på bloggen sparas de i kategorin ”personlig utveckling” men du kan även spana in taggen ”livsstilsresan” 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *