Årsredovisning: Veckans IN:UT 2013

Vill börja med att önska er en god fortsättning på 2014 och jag hoppas att ni haft en härlig jul och nyår. Så här när ett nytt år har börjat så brukar det vara dags för en årsredovisning och det är klart att det även ska bli en här. För veckans IN:UT 2013 🙂

Summeringen visade att jag gjort väldigt gott ifrån mig och går in i det nya året med färre tillgångar än vad jag hade när året började. Nästan exakt 200 saker visade det sig när jag summerade alla inläggen.

IN: 153 saker
UT: 351 saker.

Mitt mål är att jag nu under 2014 ska lyckas göra mig av med ytterligare prylar som faktiskt inte används. Några saker kommer bara att försvinna. Några kommer att bytas ut mot bättre alternativ och med det menar jag både saker som är bättre ur en miljö/kemikalieaspekt och saker på ett bättre sätt fyller en bättre funktion i vårt hem. Några saker kommer säkerligen att tillkomma.

Ser fram emot ett ännu mer medvetet år!

 

Och vet ni vad.. Den där vattenkokaren i glas jag trodde var så bra fick åka tillbaka till butiken. Den höll inte riktigt måttet. Om jag råkat få ett måndagsexemplar vet jag inte men jakten den får fortsätta..

8 svar på ”Årsredovisning: Veckans IN:UT 2013”

 1. God fortsättning på 2014!
  Himla tråkigt att höra att vattenkokaren fick åka retur till affären. Hoppas på att du finner en bättre snart och håller oss uppdaterade 🙂

 2. Såg att vattenkokaren fått många negativa betyg så trots att den såg lockande ut på många sätt lät jag bli att köpa den. Synd att din hamnade i den kategorin oxå :(.
  Jakten fortsätter med andra ord. Att det ska vara så svårt. Har hittat en del som verkar bra på beskrivningen men har sett att flera upptäckt att även de som marknadsförs som helt rostfria även är behandlade med nonstic. Grrrr.

 3. Tråkigt att höra om vattenkokaren! Desto roligare med alla saker på UT-listan!
  Vi gjorde en liknande årssammanfattning och konstaterade att vi under det senaste halvåret gjort oss av med 555 saker och införskaffat 87 saker under samma period. Hade vi börjat blogga i början av året och därmed även haft med rensningen i samband med Herr Minimalist flytt med i beräkningen hade vi förmodligen fått ihop det dubbla på UT-listan 🙂
  Dock känns det ändå mer spännade att se hur UT-istan ser ut om ett år och två år, där jag inbillar mig att du mer befinner dig. Nu är ju alla ”lätta” saker utrensade, det blir svårare att hitta saker att rensa och i flertalet fall ett större motstånd för de saker som ändå rensas ut.

  God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *