Ute på en tur

20140111-155130.jpg
Känns som det var en evighet sedan sist jag var på en loppisrunda. Idag var inte vädret så bra och fotografering till butiken fick därmed skjutas till framtiden. Därför passade jag på att lämna man och barn hemma och gav mig ut på en tur.

Tre ställen hann jag med och ingenstans hittade jag det jag var på jakt efter, teaklampor till vårt nyrenoverade gästrum. Men helt lottlös vill jag inte påstå att jag blev då jag gick ut från ena stället med en ljuvlig röd Emmaljunga dockvagn producerad nån gång på 80-talet.

Ett träpussel och lite böcker i nyskick slank med också 🙂 kan man ha för mycket böcker och pussel? Tror faktiskt inte det. Det viktiga är dock att inte bara fylla på utan att även rensa ut de böcker och pussel barnen växt ifrån.

3 svar på ”Ute på en tur”

  1. Så fin vagn! Jag hade en sån i blått när jag var liten tjej. Annat än de plastiga dockvagnarna man ser idag. Vilket fynd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *