30 dagar sälj

Bild tagen av Erika Kvarlöf

Det känns som det var hundra år sedan jag startade en utmaning på bloggen senast och nu känns det som det är dags igen. Jag vet inte om det är hösten och känslan av nystart som gör det men jag tänkte starta ”30 dagar sälj” med start imorgon måndag.

Visst vore det smidigare att kanske starta vid ett månadsskifte men varför skjuta upp något till november när jag lika gärna kan starta med en gång. Jag försöker ju bli bättre på att inte skjuta upp saker 🙂

Utmaningen går iallafall ut på att sälja lägga ut en sak till försäljning om dagen i 30 dagar. Det betyder att 30 saker som inte glittrar (för att slänga med populära konmari-ord) lämnar vårt hus och som plus får jag in lite pengar. Det enklaste är ju att bara samla ihop 30 saker i en påse och gå till någon biståndsorganisation, men min tanke är att inte göra det extra lätt för mig.

Hur många av er känner er manade att haka på (till viss del iaf)? 😀 Om ni lägger upp bilder kopplade till detta på instagram skulle de va kul om ni använde hashtaggen #sälj30 så kan vi peppa varandra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *