Bästa ekologiska foundationen

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Jag har inte fått betalt för att skriva inlägget och åsikterna och valet att publicera är helt mitt eget.

Som osminkad är min hud i ansiktet både väldigt rosig och under ögonen är jag väldigt mörk och jag upplever oftast de foundation som jag använt genom åren som alldeles för lite täckande. Sedan jag gick över till att till stor del använda ekologiskt smink har jag använt mig av UNE, mest för att den varit lättast att tillgå (såldes ju tidigare på både Åhlens och i kicksbutikerna).

I våras bloggade jag om att jag fått med mig två stycken provburkar från Maria Åkerberg när jag besökte M&M Nail and beauty i Linnéstan. Och då va nyansen warm den som passade mig bäst. Jag gillar de som drar lite mer åt gult och är varmare i tonerna snarare än de som är kalla.

Några månader senare så släppte Maria Åkerberg (MÅ) en ny nyans av sin foundation och jag fick hem den som ett pressprov. Som ni kan se av förpackningen så har jag använt den flitig och det är just för att jag tycker den är så bra.

Jag gillar att den täcker extremt bra utan att för den sakens skulle kännas kakig. Jag är ganska torr i min hud så för att lättare kunna fördela ut den jämt i ansiktet så blandar jag en klick foundation med en lika stor del ansiktskräm. Och trots att jag spär den så täcker den super!

Jag älskar att botten liksom följer med upp allt eftersom jag använder den istället för att pumpa nerifrån botten. Det gör ju att jag utan problem kan ha den liggandes i sminkväskan utan att behöva ställa den upp och låta allt rinna ner innan jag kan sätta igång.

Det som jag dock inte gillar med den är att locket sitter otroligt löst. Jag vet inte om jag råkat få ett måndags-ex men i vilket fall som helst så lossnar korken heeeeeeeela tiden i sminkväskan. Sjukt irriterande om du frågar mig men än har inga olyckor hänt.

Har du provat någon av MÅs foundation och vad tycker du om den?

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Jag har inte fått betalt för att skriva inlägget och åsikterna och valet att publicera är helt mitt eget.

 

8 svar på ”Bästa ekologiska foundationen”

  1. Vad kul att jag hittade på dig. Är på väg att bli snällare mot miljön och mig själv. Får massor av bra tips och inspiration av dig. Tack! ❤

  2. Jag använder också den fast för kall hudton! Håller med om allt du säger och locket är löst även för mig! När jag köper nytt smink nuförtiden köper jag alltid MÅ! Så bra!

  3. Jag gillar verkligen MÅ foundation. Jag får ett jättefint glow av den. Det enda negativa är att jag tycker den lätt färgar av sig på kläderna. Men supersnygg på huden.

  4. Jag tycker att den är super ! Jag har rosacea och har svårt att hitta produkter som min hy tål men denna funkar . Jag har många MÅ produkter nu och är så nöjda med dom. Ett plus att dom är snällare mot miljön och oss själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *