Veckans IN:UT 2013

Veckans IN:UT 2013

januari 6, 2013

Under 2012 ägnade jag 6 månader åt att lista vad som kom in och vad som kom ut ur hushållet undantaget barnprylar och förbrukningsartiklar. Jag gjorde aldrig någon summering men med ett överslag kan jag se att jag numer i varje fall äger förre prylar och ganska många också tror jag. I år tänkte jag köra det med eftersom det är väldigt skönt få en ordentlig överblick över min konsumtion. En konsumtion som jag hoppas blir väldigt låg. Eller hoppas och hoppas, det blir ju vad jag gör det till.

Allra första veckan visar i alla fall följande ställning:

IN:
1 t-shirt
1 par örhängen
1 mössa

UT:
1 våningsfat
2 ljuslyktor

Resultat +/-0 

Använde mig av ett presentkort och fick mig en t-shirt designad i samarbete med Rädda barnen, en mössa i 100% ekologisk alpaca och ett par örhängen jag spanat på länge. Har använt samma örhängen i flera år och tyckte det var dags för ett par nya simpla men väldigt användbara örhängen som jag kan variera med.

En vän fyllde år idag så jag tog lite grejer jag hade hemma, 1 våningsfat och 2 ljuslyktor och fyllde sedan på med gottigheter. Hembakade och givetvis ekologiska chokladsnittar, ekologiskt och fair trade-märkt te och ekologisk och fair trade-märkt choklad. Vem gillar inte paket med ätbart innehåll?!

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Matilda/mystiskt.blogspot.com januari 8, 2013 at 13:22

  Ätbara (och i synnerhet hembakade) presenter är de bästa! Numera känns det som att vad man än ska ge till någon så har de redan allt, eller har en specifik stil som skiftar konstant. Eko-mat är nog det bästa, både för att mätta magar och ge inspiration 🙂
  Lycka till med utrensningen för 2013!

  • Reply Ekomorsan januari 9, 2013 at 20:49

   Håller helt med! Ja jag hoppas att det kommer gå bra. Finns dock inte så mycket mer att rensa ut.. tror jag 🙂

 • Reply Nennen januari 9, 2013 at 23:58

  Tja jag gillade det definitivt! 😀 och så goda kakor dessutom!!!

 • Leave a Reply