Veckans IN:UT 2013

Under 2012 ägnade jag 6 månader åt att lista vad som kom in och vad som kom ut ur hushållet undantaget barnprylar och förbrukningsartiklar. Jag gjorde aldrig någon summering men med ett överslag kan jag se att jag numer i varje fall äger förre prylar och ganska många också tror jag. I år tänkte jag köra det med eftersom det är väldigt skönt få en ordentlig överblick över min konsumtion. En konsumtion som jag hoppas blir väldigt låg. Eller hoppas och hoppas, det blir ju vad jag gör det till.

Allra första veckan visar i alla fall följande ställning:

IN:
1 t-shirt
1 par örhängen
1 mössa

UT:
1 våningsfat
2 ljuslyktor

Resultat +/-0 

Använde mig av ett presentkort och fick mig en t-shirt designad i samarbete med Rädda barnen, en mössa i 100% ekologisk alpaca och ett par örhängen jag spanat på länge. Har använt samma örhängen i flera år och tyckte det var dags för ett par nya simpla men väldigt användbara örhängen som jag kan variera med.

En vän fyllde år idag så jag tog lite grejer jag hade hemma, 1 våningsfat och 2 ljuslyktor och fyllde sedan på med gottigheter. Hembakade och givetvis ekologiska chokladsnittar, ekologiskt och fair trade-märkt te och ekologisk och fair trade-märkt choklad. Vem gillar inte paket med ätbart innehåll?!

4 svar på ”Veckans IN:UT 2013”

  1. Ätbara (och i synnerhet hembakade) presenter är de bästa! Numera känns det som att vad man än ska ge till någon så har de redan allt, eller har en specifik stil som skiftar konstant. Eko-mat är nog det bästa, både för att mätta magar och ge inspiration 🙂
    Lycka till med utrensningen för 2013!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *