Hållbart mode

Testar stilen

oktober 5, 2014

jeansjacka kollage

Bild 1, Ekomorsan.com, Bild2 : Pinterest /newfashiontrendsforgirls.blogspot.com, Bild 3: Pinterest /fashionworship.com, Bild 4: Pinterest /pinteresttoldmeto.blogspot.com

Idag bjuder jag på en lite ofokuserad men så får bli bara för att visa på hur bra konceptet med Pinterest är och hela grejen med att låna kläder via klädbibliotek 🙂

Jag har ju tipsat om just Pinterest så många gånger förut. Hur jag genom att pinna bilder till olika anslagstavlor, så kallade boards, lyckats hitta min stil när det gäller det mesta. Det roliga är att ju fler bilder jag pinnar ju mer ser jag en helhet mellan inredning, klädstil etc.

Titt som tätt går jag sedan igenom mina boards för att hitta återkommande bilder och för ett tag sedan såg jag att jag hade lagt till väldigt många jeansskjortor. Något jag inte har i min garderob. Perfekt nog hittade jag mig en jeansskjorta inne på The Wardrobe i tisdags och genom att låna med mig den hem i 3 veckor får jag nu chansen att känna på om jeansskjorta verkligen är något jag trivs med eller om jag onekligen bara tycker stilen är extremt snygg.

När jag gav mig ut i skogen hade jag med mig världens sötaste hjälpreda 🙂

backgroud poser

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elin - Livat på torpet oktober 6, 2014 at 10:12

  Så snyggt! Och du är så snygg!! 🙂

 • Reply Ellie juli 14, 2015 at 15:08

  Hej!
  Snubblade in på den här bloggen idag efter lite googling av plast bantning.
  Hur gör du med kläder? Det är ju många klädeskjedjor som arbetar med annat än oekologiska kläder?

  • Reply Ekomorsan juli 15, 2015 at 12:44

   Det finns många parametrar som spelar in i när och om jag köper ett plagg och det är inte alltid plaggen är ekologiska eller begagnade men ofta är dem det.

  Leave a Reply