Medveten konsumtion

“Nya” skänken och påskfunderingar

mars 30, 2013

Häromveckan köpte jag mig en skänk på Facebooks Borås loppis och jag känner mig så nöjd med resultatet. Det blev så mycket luftigare i vardagsrummet när den stora byrån försvann in i sovrummet istället. Den fina tavlan med citat från Metallicas “Nothing else matters” har jag bloggat om tidigare och jag fullkomligt älskar den!

Riset är ungefär så mycket som vi påskat till det här hemma. Ja, ägg har vi som ni vet färgat och så har vi gett ena äppetträdet en påskskrud och haft äggjakt, men det är nog det. Vad är det egentligen som brukar hittas på när det är påsk? Äggmålning, mat som är i stort sätt samma som vid jul, äggjakt, påskris och utklädnad till påskkärring och påskgubbe. Har jag missat nått?

0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Carin mars 30, 2013 at 23:16

  Vilken fin skänk! Ska nog försöka fynda o sälja mer på loppissidan…. Tavlan är också väldigt fin, det är ju en underbar låt 🙂

  • Reply Ekomorsan april 1, 2013 at 20:57

   Tack. Jag ska försöka mig på desamma 🙂 Ja låter är fin som tusan och väcker speciella minnen hos oss då vi bland annat dansade vals till den på vårt bröllop

 • Reply tankekatten april 1, 2013 at 19:11

  Otroligt snygg skänk!

  • Reply Ekomorsan april 1, 2013 at 20:57

   Misstänkte att du skulle gilla den 🙂

 • Reply En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma april 1, 2013 at 21:30

  Vilken fin skänk! OM jag skulle ändra min stil hemma skulle det helt klart bli till stringhyllor och teakmöbler 🙂 Men jag tror att jag håller mig till vitt och lantligt ett bra tag till 🙂

  • Reply Ekomorsan april 1, 2013 at 21:43

   Den lantliga inredningsstilen kändes inte riktigt vi 🙂 Det är fortfarande vitt typ överallt men att bryta av med just teakmöbler och stringhyllor har känts rätt för oss och så passar det väldigt bra in i vårt hus som är byggt på 60-talet.

  Leave a Reply