”Nya” skänken och påskfunderingar

Häromveckan köpte jag mig en skänk på Facebooks Borås loppis och jag känner mig så nöjd med resultatet. Det blev så mycket luftigare i vardagsrummet när den stora byrån försvann in i sovrummet istället. Den fina tavlan med citat från Metallicas ”Nothing else matters” har jag bloggat om tidigare och jag fullkomligt älskar den!

Riset är ungefär så mycket som vi påskat till det här hemma. Ja, ägg har vi som ni vet färgat och så har vi gett ena äppetträdet en påskskrud och haft äggjakt, men det är nog det. Vad är det egentligen som brukar hittas på när det är påsk? Äggmålning, mat som är i stort sätt samma som vid jul, äggjakt, påskris och utklädnad till påskkärring och påskgubbe. Har jag missat nått?

6 svar på ””Nya” skänken och påskfunderingar”

  1. Vilken fin skänk! Ska nog försöka fynda o sälja mer på loppissidan…. Tavlan är också väldigt fin, det är ju en underbar låt 🙂

    1. Tack. Jag ska försöka mig på desamma 🙂 Ja låter är fin som tusan och väcker speciella minnen hos oss då vi bland annat dansade vals till den på vårt bröllop

  2. Vilken fin skänk! OM jag skulle ändra min stil hemma skulle det helt klart bli till stringhyllor och teakmöbler 🙂 Men jag tror att jag håller mig till vitt och lantligt ett bra tag till 🙂

    1. Den lantliga inredningsstilen kändes inte riktigt vi 🙂 Det är fortfarande vitt typ överallt men att bryta av med just teakmöbler och stringhyllor har känts rätt för oss och så passar det väldigt bra in i vårt hus som är byggt på 60-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *