Ekomorsan i fokus

Nominerad till Sveriges bästa gröna blogg 2012

november 7, 2012

Idag fick jag ett riktigt, riktigt glädjande mail. Jag fick veta att bloggen blivit nominerad till Sveriges bästa gröna blogg 2012 inom kategorin barn och familj. Känns så otroligt ärofyllt att blivit utvald och att se sitt namn ihop med andra stora bloggare så som Underbara Clara, Ekomördarna, Hildas hem och Husfadern. Bloggar som jag själv följer sedan länge.

Redan nu kan man gå in och lägga sin röst och röstningen pågår fram till 25 November. Om ni gillar bloggen och tycker den förtjänar att vinna, tveka inte att lägga en röst på mig 😉

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Clara november 19, 2012 at 16:56

  Supernajs blogg! Tack för att du svarade på mina frågor på Centralstationen!! Ha det bra! 🙂

  • Reply Ekomorsan november 19, 2012 at 17:00

   Det var så lite så 🙂 lycka till med undersökningen!! 🙂

 • Reply Charlie CS november 23, 2012 at 15:22

  Du vet att man kan rösta varje dag? SÅ gör lite mer reklam vettja! Jag vill att du ska vinna!

 • Leave a Reply