Pyssel

Kan man bli kär i en möbel?

oktober 16, 2015

Som ni vet har jag ju hållit på och fixat och donat och målat och haft mig ute i sECOnds showroom. Lite sneak peaks har ni fått av denna möbel på Instagram (@ekomorsanangelica) och några av er har kanske listat ut att det var en bokhylla jag trixade med. Men den kommer inte användas som bokhylla utan den har blivit uppgraderad av stång så jag kan hänga galgar med små söta pytteplagg.

before and after annie sloan

Jag är SÅ.IN.I.NORDEN.NÖJD!

Den blev precis så fin som jag hade i mitt huvud. Ni vet kanske hur det är, när man har en vision och den bara måste bli verklighet. Det har tagit mig en mindre evighet att hitta bokhyllan med stort B och när den väl dök upp där på blocket för bara 100 kr och strax utan för stan så slog jag såklart till. Att jag sen la nära 1000 kr på färg kan vi ju bortse från tycker jag men jag har mycket färg kvar och en hel del saker till jag vill måla så det kan hända att det dyker upp lite fler projekt här på bloggen.

Så här tjusigt blev det iallafall när alla små fina kläder från Newbie, Noa Noa och Livly kommit på plats. Lokalens finaste möbel!

slutresultatet

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida Svensson oktober 20, 2015 at 20:58

  tittar in för att säga hej och tacka för att du var med och gjorde lördagen så himla härlig. det var jättekul att träffas och jag hoppas vi ses snart igen! kram på dig
  http://www.cuntless-lux.blogspot.se

  • Reply Ekomorsan oktober 21, 2015 at 08:29

   Tack själv din sociala stjärna ❤️ ja jag hoppas verkligen vi ses igen!!! Kram

  Leave a Reply