Fyllt på i ekologiskt te i lådan

Home / Vardagligheter / Fyllt på i ekologiskt te i lådan

ekologiskt teJag har inte lärt mig dricka kaffe. Eller jag försöker, vad nu det ska vara bra för. Så jag har lärt mig att dricka Dirty chai och föredrar numer det framför vanlig chailatte. Men det är primärt te som konsumeras av mig, både på jobbet och hemma. Tror nog jag dricker minst 6-7 koppar om dagen.

Ni som har mig på instagram såg ju att jag hittade ett nytt ekologiskt te. Precis ett sånt te jag letat efter i typ 100 år. En ekologiskt ”vanligt smaksatt” svart te, ett te som är som Lipton. Med BARA vanilj, BARA citron och BARA svart vinbär. Ja ni förstår ju. Follis tea heter iallafall den jag hittade på Sahlgrenska så när jag kom hem började jag givetvis leta efter det på nätet, men tji fick jag. Teet säljs enbart via upphandling till offentlig sektor. Vet ni något annat ekologiskt te med ”enkel” smaksättning så hojta gärna till!

Så jag fick snällt beställa hem lite andra tesorter eftersom utbudet i lådan började sina. Ett svart ekologiskt och fairtrademärkt vaniljte hittade jag. Dock i lösvikt och bara påsar om 500 gram. Förstår ni hur mycket te 500 gram är? Te väger ju ingenting! Tur att det nog är det godaste vaniljte jag druckit. Det är säkert inte bara jag som använder mig av ekologisk bourbon vaniljpulver. Detta smakar ungefär samma, mustigt och inte parfymerat som smaksatta teer ibland kan kännas. Om detta är fint ekologiskt vaniljpulver så är Lipton vanillinsocker.

Sen köpte jag två olika påsteer också för det är inte alltid jag orkar greja med löste..

Vilket är ditt favoritte?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.