1 år gammal

Home / Vardagligheter / 1 år gammal

20121121-195427.jpg20121121-195446.jpg
Tänk att det idag är ett helt år sedan jag födde denna fina lilla tös. Hennes 1 årsdag har vi firat med pannkakstårta i barnportionsstorlek, givetvis gjord på ekologiska ingredienser. Jag kanske skulle skicka tårtbilden till folk inom livsmedelsindustrin för att visa hur glada barn blir när de får äta ekomat som dessutom är fri från salt, socker och andra tillsatser 😉

För övrigt så var en vän med familj över och jag blir påmind om vilken positiv inverkan mitt ekotänk har på min omgivning när de slagit in två leksaker deras barn hade vuxit ifrån i tidningspapper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.