1 år gammal

20121121-195427.jpg20121121-195446.jpg
Tänk att det idag är ett helt år sedan jag födde denna fina lilla tös. Hennes 1 årsdag har vi firat med pannkakstårta i barnportionsstorlek, givetvis gjord på ekologiska ingredienser. Jag kanske skulle skicka tårtbilden till folk inom livsmedelsindustrin för att visa hur glada barn blir när de får äta ekomat som dessutom är fri från salt, socker och andra tillsatser 😉

För övrigt så var en vän med familj över och jag blir påmind om vilken positiv inverkan mitt ekotänk har på min omgivning när de slagit in två leksaker deras barn hade vuxit ifrån i tidningspapper.

6 svar på ”1 år gammal”

 1. Och tidningspapper är dessutom snyggt också! Heja dig!
  Jag har ett interiörcafè och serverar bara ekologiskt fairtrade kaffe & te. Bra att du gör folk uppmärksamma på att det faktiskt är godare, för både kropp och själ, med eko 🙂

 2. Grattis till ettåringen!

  Vi hade också pannkakstårta på ettårsdagen, och det gick verkligen hem. Har jättefina bilder på när hon slickar tallriken efteråt.

 3. Hej!
  En liten fråga! Varför kan man inte länka till sin blogg när man komenterar? Mycket roligare med lite länkkärlek. Så jag och andra kan hitta fler inspirerande bloggar.

  1. Tack så mycket för att du uppmärksammat mig om att URL fältet försvunnit sedan jag uppdaterade gränssnittet! Är ett stort fan av länkkärlek så fram tills jag klurat ut hur jag får tillbaka det skulle jag helt ärligt bli glad om du la in en länk till din blogg i själva kommentarsfältet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *