Veckans IN:UT

In:
1 cykel
1 cykelhjälm
1 tisha
1 diadem
1 ryggsäck
1 plånbok
1 termosmugg

Ut:
1 termosmugg

Resultat: +6

Det börjar närma sig min födelsedag och en del firande har ägt rum redan nu under helgen men jag misstänker att det inte är slut med saker som kommer in riktigt än.

Cykeln och hjälmen från maken och barnen var nog tänkt att jag skulle få på själva födelsedagen men det är inte lätt att vara tyst när man är 3 och man så himla rackarns gärna vill berätta vad det är för fint man köpt. Mannen som var tvungen att cykla hem cykeln från stan hann inte ens komma hem innan överraskningen var avslöjad 🙂

Jag fick en ny termosmugg, en som inte läcker och som ska lyckas hålla tet varmt till skillnad från de jag haft tidigare som mest bara är fina att se på. Den ena gamla termosmuggen gavs till en vän som skulle ha den i bilen till och från jobbet. För det passar den ju ypperligt för. Då står den ju i en mugghållare och kan inte välta och den behöver ju inte behålla värmen hur länge som helst heller.

Den fina tishan är tyvärr inte eko men iallafall reko. Överskottet skänks nämligen till rädda barnen och det är ju inte fy skam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *