Mina nya följeslagare

cykel+ryggsäck

Här har ni dem, mina nya följeslagare, den röda faran jag fick från min familj och ryggan jag fick av en av mina fina vänner. Med hjälp av cykelkorgen och ryggsäcken kan jag ju på ett snabbt och smidigt sätt få med mig en hel del från affären. Jag är så lycklig för dessa två gåvor som hjälper mig att leva lite mer miljösmart och dessutom får jag ju lite motion på köpet.

Att få presenter är kanske inte så roligt alltid. Flera gånger har jag fått prylar som aldrig kommit till användning utan istället bara blir liggande och även om det kanske inte alltid är så roligt att säga att detta blev nog inte riktigt rätt och be om att få byta den så tror jag att jag gör både mig själv och vännen en björntjänst om jag låter bli. För saker som bara blir liggande och samlar damm är varken bra för miljön eller för den egna energin.

2 svar på ”Mina nya följeslagare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *