Veckans IN:UT

In:
2 solstolar
1 parasoll

Ut:
1 klänning

Resultat: +2

Värmen har kommit och det med besked! Solen gassar och stundtals känns det som om luften står helt stilla. Vi vill kunna ge skugga på platser där barnen gärna är, som sandlådan till exempel, när solen står som högst på himlen så vi investerade i ett parasoll. För lata stunder i solen, eller skuggan för den delen, för bokläsning för både barn och vuxna eller kanske en stunds korsordslösande investerade vi även i ett par solstolar. Vi har funderar på att investera i detta i flera år, men nu fick vi alltså tummen ur.

Jag har lagt ut lite mer saker på citiboard, men än så länge är det bara en klänning som blivit såld. Och en klänning mindre som inte har använts på 3 år är inte fy skam. Jag köpte den till ett bröllop när jag var nyförlöst och behövde klä upp mig i något som inte smet åt och som var lätt att amma i. Nu är den för stor åt alla håll och tyvärr är den nog inte så lätt att sy in. Vi får hoppas att den nya ägaren kommer trivas i den.

2 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Jag ligger nog ständigt på plus jag … eller ja, storrensade ju häromdan så kanske jag ligger lite på minus ändå 😉

    Visst var det fina fynd! ÄLSKAR denna kväll och längtar redan till nästa år. Dessutom är min mamma lika galen som jag så vi kunde lätt utan att bli less strosa runt mellan 16-21.30 😉 Och fatet heter ”Agneta” (var tvungen att kolla)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *