Veckans IN:UT

In:
2 lunchlådor i glas
1 tygkasse

Ut:
1 madrass
1 förkläde

Resultat: +1

Tygkassar är sådant som jag lätt kommer hem med när jag varit hos min mor. När vi åkte dit hade vi med oss en madrass som vi valde att lämna kvar. På så sätt slipper vi släpa en om vi skulle sova där fler gånger och min mor har en extra sovplats när exempelvis några av mina syskon kommer på besök. Vi gav även vidare ett av våra förkläden till min mor. Två vuxna personer kan ju inte behöva hur många förkläden som helst 🙂

Nyfiken på mina nya lunchlådor? Inlägg kommer i veckan 🙂

5 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Har du handlat på Biltema? Jag köpte två sådana lådor för ett tag sedan men tycker att locken luktar väldigt illa, de luktar klorinaktigt trots maskindisk. Måste vara silikonen för jag känner igen doften. Luktar precis som silikon som blivit varm ex spottar som fastsatts med silikon. Hursomhelst mina lock kommer inte att användas men glasburken kan man ju ha som serveringsskål…

  2. Utrensning i alla ära, men ibland måste man fylla på med saker man har behov av och som är av bra kvalitet. Skönt att se att det är okej även med +1 veckor 🙂
    Är du väldigt strukturerad i dina inköp och vet flera veckor i förväg vad du behöver införskaffa och sedan letar tills du hittar det optimala utifrån pris, kvalitet, färg, form etc?

    1. Jag försöker att vara så strukturerad i mina inköp. Mitt mål är att inte spontanköpa saker. Ibland på mina ”jakter” så snubblar jag ju över saker som jag tycker är väldigt fina och kan jag inte få dem ur huvudet så blir det ett köp vid ett senare tillfälle. Våran ögonkakaoplansch som vi har i köket till exempel har jag spanat in i säkert 4-5 år innan jag köpte den för jag ville vara säker på att det var just den som skulle sitta på våra väggar och att jag skulle vilja ha den läääänge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *