En bra present?

20130608-215634.jpg
Vet att ni är några som undrar hur det gick med mina sticklingar som jag planterade utan att förgro rötter på så idag bjuds det på bild på en manshand och en utslagen pelargon 🙂

Några av dagens timmar spenderade vi hos vänner som precis fyllt jämt och nyligen flyttat till hus. Med oss hade vi en kruka med två av sticklingarna som jag tog från min Mårbackapelagon för några månader sedan. Jag tycker verkligen om att både ge och få presenter som är hemgjorda på ett eller annat sätt 🙂

Har ni några tips på vad man kan ge bort i inflyttningspresent eller när någon fyller år?

10 svar på ”En bra present?”

  1. Jag brukar också ge hemodlat. Till lillkusinen hav jag bort ett blåställ jag sytt. Ibland ger vi bort spontanpresenter som någon rolig tavla, ett par urfula byxor. Spontana presenter från loppis är roligast för det är det ingen som förväntar sig.

  2. Hemodlat är ju perfekt:) Annars är hemmasydda kuddar en perfekt present, passar både till barnrummets myshörna eller soffan i vardagsrummet. Eller hemmagjort godis!
    Hälsningar Anna på hejeko.blogg.se

  3. Jag fick hemmagjort äppelmos i födelsedagspresent häromsistens, det var en prima present! Annars gillar jag också att ge bort sticklingar, och jag gör gärna gå bort-blombuketter på vad som råkar finnas i trädgårdslandet (http://samvetssnurr.blogspot.se/2012/08/kraftskiva.html). Min syrra, som är ett ess på att sticka, brukar sticka babyfiltar och koftor eller mössor åt folks bebisar. Och mina barn har hon stickat raggsockar och fuskollar åt. Det kan man ju dessutom använda gammalt restgarn till.

    Om jag kommer loss med att skaffa bikupa (min favoritdröm just nu!) ska jag börja ge folk honungsburkar i present. Som Nalle Puh ungefär. Kanske kan jag sätta barnen på att illustrera tjusiga etiketter?

    1. Åh vad mysigt med stickade presenter och egenplockade buketter! du får gärna skicka en honingsburk hit till mig om det blir någon odling 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *