Veckans IN:UT

In:
Mugghållare/förvaringsväska till barnvagnen

Ut:
Linne

Resultat: +/- 0

Denna veckan var det skralt på rensningsfronten. In kom en mugghållare/förvaringsväska till barnvagnen som jag fick i morsdagspresent. Perfekt att förvara lite småsaker och vattenflaskan när man går på promenader i sommarvärmen.

På ut-listan står ett vitt linne som hade släppt i sömmarna och blivit dassigt i färgen. Hade det varit i gott skick hade jag antingen lagat det eller valt att använda tyget till annat. Sy dregglisar till vår dotter eller något åt det hållet. Något smått som inte kräver allt för mycket tyg helt enkelt.

Det som skulle rensas enligt utmaningen denna veckan var köksskåpen. Det var dock inte så länge sedan vi rensade där så allt som finns är sånt som behövs. Ska ändå under veckan ta mig en extra kik om det är något som blev kvar som vi trodde skulle användas men som ännu inte blivit använt.

Har du ännu inte tagit dig en titt i kökssåpen så är tipset leta upp sånt som är blivit kantstött, saker du kanske har fler av än vad du använder (behöver du till exempel 8 smörknivar?) och kolla igenom ditt skafferi att inga torrvaror passerat datum.

Nästa vecka är det badrumsskåpet som står på tur att rensas ur och då tror jag minsann ett och annat kan hamna på ut-listan

 

3 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Tänkte på dig när jag va och handlade åt jobbet… Köpte ekologiska bananer men varje klase var inplastad! Knepig kombo..

    Kram Sandra 🙂

  2. Roligt att du är med och tävlar om en skötväska inne hos mig 🙂

    Och du … jag satt på hm sida idag och var nära, nära att klicka iväg en beställning. Men då satt du som en ltien ”ängel” på min axel och sa ”fyfy inte shoppa på fyra veckor” haha! Blev billigt och bra med andra ord 😉

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *