Känner efter och tänker till

Bild lånad från Swedishhasbeens.com

De senaste två dagarna har både UnderbaraClara och MariaEmb bloggat om Swedish hasbeens. Underbara clogs i naturgalvat läder som mer än gärna hade fått pryda mina fötter flera somrar framöver.

Just luftiga sommarskor är något det råder stor brist på och något som behöver fyllas på här hemma. De jag använder just nu har genomlevt två somrar med svullna graviditetsfötter och börjar ärligt talat sjunga på sista versen.

Fördelen med att ha köpstopp är att man hinner fundera både en och två gånger, leta riktigt ordentligt och känna efter så man gör ett korrekt val. Jag har märkt att om jag hittar något jag verkligen, verkligen vill ha så surfar jag in på webshoppen många gånger om och det slutar alltid med att jag kollar på samma plagg/pryl. Ibland kan man ju känna att ”ja just en sånt skulle jag vilja ha!” för att efter en stund, kanske 5 minuter, en dag eller ibland till och med en vecka, inse att det bara var en ren impuls och faktiskt inte alls var riktigt jag. Som skorna på bilden, jag älskar de underbar färgerna, skulle gärna vilja ha ett par av varje färg, men för 1600 kr skulle det garanterat bli ett par i färgen cognac. Det funkar till allt och så kan jag istället sväva ut i färgväg när det gäller kläderna jag bär till.

Hur tänker ni när det gäller skor? Väljer ni de färgglada eller köper ni neutralt?

9 svar på ”Känner efter och tänker till”

 1. Jag blir inspirerad. Att gå mot ett köpstopp och att rensa. Faktsikt har jag börjat tänka både en och två gånger innan jag köper saker. En bra känsla att veta att kortet ligger orört i plånboken när jag går ut från affären!!
  Kram på dig!!!

 2. Det känns alltid som att jag har köpstopp eftersom jag är student. Haha. Men jag brukar också tänka efter både länge och väl när det verkligen är något som jag vill ha. Sen är det bara att spara. Jag hoppas verkligen att jag kan behålla lite av det tänket när jag snart börjar jobba och få lön…

  Fin kväll!

 3. Vilka fina! Jag ska på bröllop i sommar och behöver ett par skor. De här skulle fungera. Jag har nästan alltid svart på mig så ett par rosa hade suttit fint. Fast de kanske man skulle tröttna på så cognac känns som ett smartare val.

  Har du också väldigt tätt mellan dina barn? Mellan mina skiljer det 363 dagar.

  1. Tror de är perfekta till bröllop. Ska själv närvara vid ett i sommar och funderar med på att bära ett par då (om jag köper vill säga :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *