Veckans IN:UT

In:
1 måttsats

Ut:
4 lunchlådor

Resultat: -3

Härligt med ett minusresultat. Måttsatsen i keramik var en present från en vän som besökte en väldigt trevlig återbruk/fair trade butik när hon befann sig i Västervik häromveckan. Tips, tips men tyvärr vet jag inte vad butiken heter. Någon av er läsare kanske vet?

Lunchlådorna är ju som bekant ett av mina stora samvetskval just nu. Vart ska jag göra av mina potentiellt BPA-giftiga plastlådor? Dessa 4 ville en kompis ha och måste säga att mitt samvete faktiskt är lite dåligt. Trots att hon på heder och samvete lovar att inte äta direkt ur dem och absolut inte värma upp mat i dem.

Ett svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Oj det borde jag veta som alltid är i Västervik när jag är hemma hos mina föräldrar som bor utanför.. Kommer inte på det just nu. Jag besöker alltid Busfrö Nytt & Bytt när jag har vägarna förbi. En helt underbar butik som har allt till barn som bara är begagnat. Kolla in Stinas facebooks sida som heter samma. =) Den får du inte missa om du skulle ha vägarna förbi östkustens pärla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *