Veckan IN:UT

And I’m back! Har börjar ta tag i träningen rejält vilket några av er kanske har noterat på instagram. För er som vill följa mig där heter jag ekomorsanangelica. Att få till rutinerna kring träningen har tyvärr gjort bloggen lidande men nu är jag tillbaka med mer energi än någonsin! Vi kickar igång allt med en enorm IN-lista och en väldigt tunn UT-listaekologiskt+kök

IN:
2 grytlappar
1 kastrullunderlägg
2 par byxor
1 blus
1 tröja
1 par hantlar
1 våg
1 Soda streamer
3 kameraband

UT:
1 hylla
1 ram
1 lifefactory flaska

Resultat: +10

Som ni vet har jag ju fyllt år denna månaden och eftersom jag inte gjort någon IN lista sen dagen före kommer här en del grejer som kom in i vårt hus. Kamerabanden har ni ju redan sett och för övrigt var det lite smått och gott samt presentkort.

En hylla som sett sina bästa dagar fick en ta en tur till ÅVC och det är med sorg jag berättar att min vattenflaska i glas gått sönder. Detta upptäcktes när den läckte ut vatten i hallen precis innan ett träningspass och jag fick springa tillbaka till köket och sno med mig loppans nappflaska i glas. Ja utan nappdelen då såklart 🙂 Man tager vad man haver!

Vad jag gjort med ramen tänkte jag visa imorgon så den nyfikne får ge sig till tåls ett par timmar till 🙂

2 svar på ”Veckan IN:UT”

  1. Vad tråkigt att din glasflaska gått sönder, de som annars är så hållbara (E har efter två år fortfarande inte slagit sönder någon.) Om du kan tänka dig rostfri flaska när du köper ny kan jag rekommendera Klean Kanteens med sportkork, har den i vagnen och den är väldigt smidig när jag bara har en hand tillgänglig.

    http://ekomammaistan.wordpress.com

    1. Jag tror den sprack när mannen slängde in den i diskmaskinen.. Den klarade nog inte värmen där inne fast det står att den ska klara det 🙁 Jag funderar på en Pure flaska.. Vet du något om dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *