Var det värt att köpa snyggnapparna??

Idag väntas tandläkaren för den här lilla donnan och jag stålsätter mig lite för att få skäll. Hon ääääälskar nämligen sina nappar och jag ser ju att tänderna är lite smått påverkade av allt snuttande på dem.

Och tyvärr är dessa runda nappar de enda som hon velat ha. Vi har provat lite olika genom åren och när hon började på förskolan i våras tänkte jag att när hon ser de andas nappar så kommer hon också vilja ha sånna men tji fick jag. 

De är ju såååå fina och älskar alla smutsiga nyanser man kan få på den och de finns ju i typ 50 shades of beige vilket jag älskar. Men de är ju så tjocka i själva sugdelen till skillnad från de nappar man kan köpa i typ matvaruaffären som är platta i sugdelen och jag tror tyvärr att det är det som påverkar så mycket.

Nu är jag varken utbildad inom tandhälsa eller ergonomi på nappar och munhåla utan detta är min personliga upplevelse och slutsats efter 3 nappbarn. 
Men ska bli intressant att se vad tandläkaren säger.. Kanske bara hypokondrikern i mig som överanalyserar och att är frid och fröjd med tandraden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *