Vad naturen har att erbjuda

Det bor en liten inredningsnörd i mig. Jag har nog sett varenda avsnitt av alla dessa inrednings/stylingprogram som visats sedan de började sändas för en herrans massor av år sedan.

Att ha det fint och snyggt runt omkring mig känns viktigt och jag gillar ju som bekant att plocka in och dekorera med vad naturen har att erbjuda. Nu när hösten knackar på dörren har jag valt att plocka in både blad och bär från rönn och bladen från en asp (?). Dessa har jag använt för att dekorera min loppisfyndade silverbricka som brukar få skifta lite i utseende allt eftersom säsongerna skiftar utomhus.

Vi får se om barnen tar sig ett smakprov på c-vitaminbomberna till bär. För nu i vuxen ålder har jag fått lära mig att de inte alls är så giftiga som jag blev i lurad som barn 🙂

Ps. Om ni gillar bloggen och det jag gör för vår miljö skulle jag bli jag glad om ni ville lägga er röst på mig, Angelica, som Borås miljöhjälte 🙂

8 svar på ”Vad naturen har att erbjuda”

  1. Vad fint rönnbär är riktigt nyttiga så ät dem när de gjort sitt på dekorationsbordet 🙂
    Har recept på rönnbärsgele nu på bloggen 🙂

    1. Då borde jag nog be grannen min om lite rönnbär för av de tre klasarna jag har på fatet kan jag nig inte få att räcka till en sats gelé. 1 liter var det väl jag behövde? 🙂

  2. Åh, vad dum jag känner mig: var ute igår med dottern som älskar att äta på allt och vart helt hysterisk när hon skulle äta rönnbär, för som sagt så har man fått höra hela tiden som liten att bären är giftiga (dock fick jag lära mig att bären är giftiga så länge de är råa, har man tillagat dem är det okej att äta). Men tack för informationen, då kanske hon kan få smaka något bär i alla fall, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *