Ska vi byta barnkläder med varandra?

Då var det dags igen att byta något med varandra. Förra gången körde vi på vuxenkläder, men denna gången är det barnens tur. Jag hade så enormt roligt förra gången, de som kom var nöjda och denna gången kan det bara bli bättre. Jag är några erfarenheter rikare och begagnatmarknaden för barnkläder är enorm.

Om du bor i Borås med omnejd eller råkar ha vägarna förbi den 27:e oktober så är du hjärtligt välkommen att byta barnkläder. Facebookevenemanget hittar du här 🙂

 

Ps. Om ni gillar bloggen och det jag gör för vår miljö skulle jag bli jag glad om ni ville lägga er röst på mig, Angelica, som Borås miljöhjälte :)

2 svar på ”Ska vi byta barnkläder med varandra?”

  1. Hittade hit genom Jane och har dessutom röstat på dig och håller mina tummar och tår =)

    Måste verkligen berömma dig för din blogg och alla underbara tips. Så här blir mitt nya häng och kolla vad du hittar på. Har alltid hängt på loppisar eller fått/köp begagnat och det har ökat nu efter att familjen utökades med två busungar. Älskar verkligen dina ut/in listor så den har jag snott i veckan, en så länge ligger jag på mycket plus 🙂

    Hade gärna kommit på bytar dagar, men är dessvärre bortrest igen! (missade den förra med) Men tredje gången gillt, då kommer jag!

    1. Hej och välkommen hit 🙂 Tack så mycket för att du la din röst på mig!

      Kul att du gillar bloggen och att du blir inspirerad! Hoppas du kan komma på framtida byten, som du säger.. tredje gången gillt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *