Tips inför att arrangera en klädbytardag

arrangera en klädbytardag

Jag har ju anordnat en hel del klädbytarevent genom åren och i detta poddavsnitt bjussar på våra absolut bästa tips på hur du går tillväga för att arrangera en klädbytardag. Hur går du tillväga? Hur många behöver ni vara? Och vilket sätt är egentligen det bästa att marknadsföra dagen på? Detta är bara några av de frågor ni får svar på. Vi avslöjar även hur vi var klädda på 90-talet och fastnar en stund i gamla modeminnen.  Kanske även ni minns plaggen vi tar upp.

Nu har det trillat in en del betyg i Podcaster också och vi bugar och bockar såklart och hoppas att fler vill gå in och lämna omdöme. Det hjälper vår podd att ranka högre och gör ju att fler kommer hitta Ecofashionista och lär sig med om hållbart mode och hållbar klädkonsumtion.

Ecofashionista hittar ni som vanligt i din poddapp, till exempel Podcaster eller Acast eller direkt på ecofashionista.se

3 svar på ”Tips inför att arrangera en klädbytardag”

  1. Kan ni inte försöka komma in på Spotify? Det är verkligen super och gör att man slipper miljoner appar i mobilen!
    Tack för fin blogg!

    1. Efter en supersnabb kik ser jag att det går att importera spelningslista från iTunes och podden finns ju där så kanske funkar den vägen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *