Testar att sälja på Sellpy men det går inte helt smärtfritt

Bjussar på en bild från min instastory.. Inget tillsnoffsat, inget smink, myskläder och helghår som behöver tvättas 藍

Men ser ni påsarna?! Två stora feta påsar med kläder har rensats ut från min och mannens garderob och är påväg till Sellpy.

Bilden är dock tagen på en helg för några veckor sedan och inte idag. Men påsarna kom iväg först igår. Vi kan säga så här, jag gjorde en klassisk Angelica

Jag åkte till ett DHL ombud men de kunde inte skanna påsarna. Så jag körde runt med dem i två veckor i bagaget på bilen och igår tog jag mig ÄNTLIGEN i kragen och tog en detour till DHL terminalen. Tänkte att där måste de väl ändå kunna skanna och ta emot sina fraktsedar.. Parkerar och släpar dessa påsar tyngre än ett marklyft till expeditionen.. Häver upp dem på disken..

”Vi hade gärna tagit emot dem, OM vi varit SCHENKER!” Ridå 🙄

Hopp, bara att släpa tillbaka dem till bilen och lämna dem på schenkers terminal. Som ligger PRECIS MITT EMOT MITT KONTOR!!!! 🤦🏼‍♀️

Ja min egna klantighet kan jag ju inte lasta Sellpy för. Men jag har svurit i några veckor. Jag har köpt massor från Sellpy genom åren men aldrig sålt själv. Detta är första gången. Har du gjort det och vad är dina erfarenheter? Smidigt? Känner du dig lurad eller är det rosenskimmer över hela upplevelsen?

5 svar på ”Testar att sälja på Sellpy men det går inte helt smärtfritt”

 1. Jag skickade in en stor påse med dyra grejer som gick till bra pris. Knepet var att frakten var inkluderad och Sellpy sa att frakten var sjukt mycket högre än vad den egentligen rimligen skulle bli så i slutänden fick jag in så lite pengar emot vad jag räknat ut. Vet än idag inte om de postade med sjukt hög frakt eller tog mellanskillnaden i egen ficka. Men ja, kände mig väldigt lurad av dem. Aldrig varken köpt eller sålt ngt fr Sellpy igen.

  1. Fy vad tråkigt att det åts upp av fraktkostnaden det såg ut som de tagit bort fraktkostnaden däremot har de en avgift på 10 kr för alla plagg de försökt sälja men inte lyckats med såg också nu att hanteringstiden från det de tar emot varorna till de läggs ut är 15 veckor

 2. Hej Terese och Angelica!

  Vad roligt att ni har testat Sellpy!

  Vi jobbar ständigt på att försöka hitta sätt att höja priserna för att vår tjänst ska vara i linje med dina förväntningar, men det är tyvärr inte alltid vi lyckas. Du kan alltid sätta egna priser eller avbryta försäljningen av din vara om du tycker att den sjunker för mycket i pris. Frakten för påsarna har således ingenting att göra med den andel du som säljare får ut till försäljning, beklagar om den informationen inte har varit tydlig nog.

  Slutpriserna hänger i slutändan på efterfrågan på andrahandsmarknaden och denna kan skilja sig mellan olika perioder vilket gör det svårt för oss att påverka mer än vi redan gör. Om du har feedback på vad vi hade kunnat göra annorlunda med dina annonser får du jättegärna återkomma med den till vår kundtjänst på kundtjanst@sellpy.se och hänvisa till denna kommentar, så lovar jag att ta den feedbacken vidare.

  Bästa hälsningar,
  Emma på Sellpy

  1. Tycker att Sellpy är en smart och bra tjänst. Men den är INTE värd pengarna man faktiskt får ut i slutändan.. så gör man det för att tjäna en liten slant är det mycket mer värt att välja ut några plagg och sälja på egen hand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *