Djupdyker i medical medium Anthony Williams

I veckan kom det hem inte mindre än 3 böcker med Anthony Williams som också är superkänd på Instagram som medical medium. Det fick bli hans första bok, medial läkning, en om levern och hans senaste om sellerijuice.

Jag har ju följt honom på Instagram hur länge som helst och jag upplever det som att det gjort underverk för min mage att dricka sellerijuice på morgonen även om det inte sker prick varje morgon. Så nu ville jag gärna grotta ner mig ännu mer i hur han tänker.

Anthony Williams teorier är dock inte för skepitern då han får alla sina svar från en ande men allt handlar ju till stor del om kostomläggningar och om sellerijuice kan få mig att kanske minska risken för skov av ulcerös kolit så är jag villig att öppna mitt sinne och chansa.

Vad är din uppfattning om medical medium? Är Anthony Williams bluff och båg eller tror du det ligger en hel del sanning kring hans teorier?

2 svar på ”Djupdyker i medical medium Anthony Williams”

 1. Jag är kluven. Men min grundfilosofi är väl ”var och en blir salig på sin tro”, och jag tror att oavsett vad som är sanning/vetenskap/placebo/nonsens så fungerar vissa saker för vissa personer. DÅ är det bra! För den personen. Skit samma varför, egentligen. Jag gillar dock inte när personer tjänar storkovan på något som det egentligen inte finns vetenskapligt belägg för, utan att vara öppna med det. Jag tror ju att vi alla är olika med olika behov. Om du upplever att sellerijuice är bra för dig så är det det. Man hittar sina egna ”potions” som man tror på. Kanske just tron gör at de blir potenta? Jag tror att psykologi har ett stort samröre med hur och varför vissa fysiska faktorer fungerar för individen. Är vi positivt inställda och har högt förtroende för personen som framför budskapet, ja då fungerar det, kanske till stor del pga den psykiska inställningen?

  Jätteintressant diskussion! Roligt att du ställer frågan, och inte bara för fram budskapet. 😀

  1. Jag tror definitivt tron är stark nog att ”flytta berg”. Det bevisar ju placebogrupper om och om igen..

   Det funkar fint för mig med sellerijuice men kanske det likväl kunde funkat lika bra med att dra i sig en halv liter vatten på morgonen ‍♀️

   Jag är givetvis öppen för diskussion, det är ju bästa som finns!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *