Tävla om cerat från Naked Lips

naked lips

Nu när kylan börjar komma rejält är det kanske fler än jag som blir extra torr och fnasig om läpparna så när jag fick frågan om jag ville tävla ut 5 st kit med ekologiska cerat från Naked lips så tog jag givetvis chansen. Det var så mycket som var bra med produkten att jag helt enkelt inte kunde låta bli. Vad sägs om att de är fria från paraffiner, parabener, sulfiter, är GMO fria, tillverkade med 100% förnyelsebar energi och varken ingredienserna eller slutprodukten har testats på djur. Ja listan för den här produkten kan göras lång.

Denna gången är det med andra ord inte mindre än hela 5 personer som kan bli lyckliga vinnare i tävlingen. Så vad behöver ni göra för att kunna finna dessa Naked lips kit?

1. Lämna en motivering i detta inlägget om varför just du ska kunna vinna.
2. För en extra vinstchans så gilla och dela Naked lips på facebook
3. För en extra vinstchans så följ @NakedLipsLipBalm på Instagram

Steg 1 är ett måste för att kunna delta och det är helt valfritt om du vill knipa några extra chanser att vinna. Tävlingen pågår till och med den 4:e december kl 12.00

39 svar på ”Tävla om cerat från Naked Lips”

 1. Jag får alltid torra läppar på vintern och är i stort behov av cerat men har haft svårt att hitta bra cerat som inte innehåller kemikalier så jag håller tummarna hårt att jag vinner dessa det vore toppen. Dessutom kan man ge bort några om man skulle ha tur att vinna då man fick så många

 2. Mjuka läppar ger sköna pussar. Pussar värmer våran själ och det i sina tur genererar glädje. Vem kan avstå det? Inte jag i alla fall ; – )
  Har valt att aktivt avstå instagram och facebook och istället umgås mer med mina barn och familj så har därför ingen chans att ”gilla” dig där. Kanske kan räcka med att man gillar din blogg i verkligheten : ) Ha det gott

 3. Jag har ganska nyligen övergått till ekologiska hudvårdsprodukter och skulle bli jätteglad att få testa dessa. Både jag och sonen får väldigt torra läppar när det blir vinter och dessa cerat ser ju bara för härliga ut!

 4. Jag vill vinna för så här gjorde jag:
  Blev gravid och började läsa på. Rensade ut allt och köpte eko till barnet. Sen tog pengarna slut och det är de nu två år senare fortfarande. Så tomt badrumsskåp och läppar som känns som fiskfjäll. Jag vill vinna!

 5. Hej! Min motivering till att jag skulle vilja vinna detta kit är att min ena syster har önskat sig ekologiskt läppbalsam (gärna flera sorter, sa hon, flera smaker borde vara ungefär samma sak 😉 ) i julklapp och det skulle vara väldigt roligt att få ge henne det från Naked lips eftersom det verkar vara så bra. Så, nu har jag gillat Naked lips på facebook och Instagram samt ekomorsan på Instagram (fjäskpoäng, eller blir det minus?) 🙂 Jag heter pingvinkvinnan på Instagram. Ha en fin dag!

 6. Skulle vilja vinna ett Naked Lip Kit eftersom det innehåller smaken kokos.
  Finns nog inget som doftar så gott som kokos.
  Har aldrig provat detta förut så det skulle vara kul att vinna.

  Hoppas på tur!

 7. Hej Hej, Jag borde vinna eftersom att jag är beroende av läppsyl och har varit sen jag var 16 år. F*n vad tiden går fort alltså! Det började en dag när jag var hos mormor och jag hade torra läppar, jag lånade hennes försvaretshudsalva och var hooked. Minns det som om det var igår. Tragiskt… japp! =) Jag gillar på instagram också! Kram

 8. Oj, vad roligt med en tävling med något jag verkligen behöver så här års när det börjar bli kallt och läpparna snabbt blir torra. Vi håller ju dessutom successivt på att byta ut produkterna i badrummet mot ekologiska varianter.

  Motivering:
  Kylan har kommit och bitit sig fast,
  läpparna blir fnasiga likt en torr kvast.
  Utan parabener, sulfiter och paraffin,
  med Naked lips på läpparna blir jag fin.
  Havtorn och kokos smakar gott,
  men pepparmint är ju vackert blått.
  Granatäpple känns exotiskt och lent,
  medan naturell smakmässigt är klent.
  Naked lips passar min naturella makeup,
  detta blir min perfekta julklapp!
  🙂

 9. Åh, vad kul!
  Efter att ha hört allt om petroleum och jag vet-inte-vad i andra cerat så har jag inte vågat att köpa något nytt. Och nu bränner det runt mina läppar av vinterkylan. ”Ska det vara så här till april?” har jag frågat mig själv och funderat på ifall det finns någon ekologisk läppsalva som kan rädda mig. Kanske är det just Naked Lips som får göra det?

 10. Tänk att få smörja läpparna med något som gör att dom blir mjuka, fina och doftar gott! Att kunna smörja på och njuta utan att behöva bekymmra sig över ifall det är skadligt för mig eller någon annan, det är njutning för både kropp och sinne!

 11. Jag vill vara med! Har gått och blivit beroende av läppcerat, för bara ett halvår sedan så tyckte jag det var en rätt så onödig grej, men så fick jag ett som luktade så gott (kokos btw!) att jag använde det varje dag bara för att känna den underbara doften. Numera kan jag inte vara utan kladdet på läpparna, man blir ju väldigt mjuk och härlig av cerat märkte jag.. 🙂 Försöker kika på mer och mer på ekologiska alternativ när jag handlar, men är lite feg när det kommer till att köpa nya produkter jag aldrig testat men skulle gärna vilja testa dessa.

 12. Hej!

  Klart man vill vara med och tävla. Har här hemma börjat byta ut allt shampoo, balsam och två mot ekologiska produkter då jag vill värna om miljön. Men läppcerat är nog det sista jag har tänkt på vilket är konstigt med tanke på hur torr om läpparna jag alltid blir så här års, när man kommer in värmen från kylan och tvärtom. Vinsten hade kommit till god användning och ett hade blivit julklapp tillsammans med andra ekologiska hudvårdsprodukter till min syster.

 13. hejsan,
  Jag önskar att jag skulle vinna. Jag är riktigt ny inom dehär med naturkosmetika och testar olika märken som bäst.

 14. Hejhopp! Jag vill gärna vara med i tävligen och här kommer min motivering: I min familj är vi fyra personer med torra, fnasiga och ofta torrspruckna läppar under vintern. Att få bjuda min familj på ljuvliga bra cerat skulle verkligen vara lyx, både för dem och för mig.

 15. För att jag ÄNTLIGEN har fått tummen ur och slängt alla mina gamla och i högsta grad icke-ekologiska läppcerat! Det resulterade ju dock i att jag inte hade något som helst kvar hemma som kunde rädda mina läppar, jag köpte därför ett ekologiskt läppcerat (av ett annat märke än Naked Lips), men det visade inte fungera så bra. Därför vill jag testa Naked Lips, för att se om de kan leva upp till mina förväntningar bättre!

 16. Vill gärna ge som tidig julklapp till min pojkvän. Han lider konstant av torra läppar…vilket inte är så konstigt då han fortfarande använder 10-år gamla lypsyl och annat trams. Han behöver få testa något som är bra helt enkelt! ”Bort med fnas, utan knas!”. Gillar även på fb och instagram 🙂

 17. Det hade varit superfint att vinna. Jag är alltid på jakt efter nya, bra, ekologiska produkter att variera mitt basutbud med. Dessutom skulle nog mina systerdöttrar få var sitt – för att försöka få dem att förstå hur mycket bättre icke-mineralolje-produkter är.

  Har Gillat på Facebook.

 18. gillar och har delat på fb
  ekologiskt är toppen för miljön och för kroppen , vill gärna prova ett ekologiskt cerat, det har jag inte gjort tidigare.

 19. Åh vad jag skulle vila vinna detta! För att det är helt enkelt dom bästa ceraten som finns!! Och mina läppar hatar vintern ( o jag med för den delen) Dom spricker o är såriga… så det går åt en del cerat vintertid. O med aktivitetsstöd så är e inkomsten så hög.

 20. Äntligen finns det ett bra lipsyl som låter för bra för att vara sant 🙂 och det är det bästa med Naked lips..att dom är rena, ekologiska och vårdande. Det skulle mina läppar tacka för..

 21. Nariga är mina läppar;
  och här sitter jag och deppar.
  Men kanske är detta en effektiv kur,
  vore kul att testa – hoppas nu bara jag har tur.

  Gillar på FB.

 22. Hej!
  Jag är gärna med i din tävling.

  Mina läppar ofta torra är speciellt nu under
  under vinterns kalla dagar.
  Men använder jag cerat från bästa Naked Lips
  så blir de genast mycket bättre.
  Gillar Naked Lips och delar tävlingen på FB.
  Följer dig på Instagram och bloggen.

  Mvh Julianna Fredriksson
  mailadress: julianna@bredband2.com

 23. Jag vill ha det bästa för mina läppar, älskar Naked lips cerat för dess omtanke och kärlek, precis vad mina läppar behöver i vinter! Gillar på facebook – Jessica Hellström

 24. Mina läppar är snustorra och jag får munsår i mungiporna för att dom är så torra. Händer mest på vintern och spelar ingen roll hur mycket vatten jag än dricker. Jag bryr mig om miljön och använder bara ekologiska läppcerat. Havtorn och kokos smakar ljuvligt gott så jag skulle vilja prova flera smaker. Gillar på facebook men har inte instagram men skriver om tävlingen på min blogg. =) Här: http://hemmamammansliv.blogspot.se/2013/11/jag-tavlar.html

 25. Har blivit nojigare på senaste om vad jag och mina barn utsätter våra kroppar för för kemikalier. Är gravid nu med nr 3 och det känns extra viktigt att tänka eko mot min egen kropp då. Jag har en väldans nare i skrivande stund och det gör en ju självklart extra sugen på att testa en av dessa produkter. 😉

  Har gillar på insta där jag heter ginanatalie och på Facebook där jag heter Natalie Lekberg.

  Tack för bra blogg!

  /Natalie http://minbebis.com/blogg/ginanatalie

 26. Som storkonsument av cerat vill jag gärna vinna ett kit! Resten av familjen skulle nog också bli glada, de är trötta på att jag jämt slarvar bort det jag har och måste springa och leta innan vi ska iväg någonstans:)

 27. Håller på och fasar ut alla mina hud- och hårvårdsprodukter till ekologiska dito. I samband med det har jag upptäckt Naked Lips, deras granatäpple-cerat är det bästa cerat jag haft! Skulle gärna vilja testa kokos-ceratet, och de andra skulle jag ge bort i julklapp till nära och kära så även de får bra och ekologiska cerat 🙂

 28. Vill gärna vara med och tävla. Jag älskar ju Naked Lips, och kokos är min favorit. Om jag vann skulle jag ge dem till min bästa vän då hon igår fick reda på att hon blev lurad av Forever som påstod att de hade bara naturliga ingredienser i sina cerat. Skäms på dem!

 29. Behöver ett nytt läppsyl mot vintertorra läppar då de jag har börjar ta slut. Skulle därför sitta fint med ett från Naked Lips.

 30. Jag och pojkvännen har jämt torra läppar, framförallt nu till vinter. Det medför såklart att vi använder oss av många läppcerat, även fast det oftast är min pojkvän tar slut på mina cerat. Ett kit på 5 styck hade därför passat oss – Naked Lips verkar väldigt bra, nu när jag helt och hållet använder mig av naturliga produkter med bra ingredienser. Älskar också när det luktar gott.

  Gillar på både facebook och instagram!

 31. Vilken julklapp till mins små killar! De har enda sedan jag nämnde att deras läppar är torra, stått och suktat efter läppsyl på Apoteket (mjukgörande olja är visst inte lika häftigt). Jag säger nej – det kan vara konstiga grejer i, de är inte ekologiska, kanske är de testade på djur osv Femåringen tittar på treåringen. ”Vi kommer inte få några”. Treåringen svarar: ”Kanske i julklapp”.

 32. Hej, nu har jag varit i den gröna världen ett par år men ännu inte hittat det ultimata ceratet. Jag får väldigt torra läppar på vintern. Förr använde jag alltid klövervaselin men det är ju uteslutet 100% mineralolja! Skulle gärna prova naked lips, som jag läst mycket gott om.

 33. Jag vill vinna det här åt min dotter för att varje vinter får hon torra och spruckna läppar som ibland blöder och gör ont.hon behöver all hjälp hon kan få.

 34. Varje vinter, varje år,
  jag torra läppar får.
  Med ett cerat mina problem försvinner,
  håller tummarna att jag vinner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *