Strax dags att hålla föreläsning igen

Om knappt två timmar är det dags för mig att föreläsa igen på temat miljövänlig livsstil. Jag älskar att hålla föredrag! Att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och jag älskar de diskussioner som ofta uppstår.

Jag brukar ju vanligtvis dela med mig av när sånt här kommer i förväg så ni som bor i och i närheten av Borås har en möjlighet att delta men denna gången visste jag helt ärligt inte om det skulle bli av. I vilket fall så är det idag kl 18 i Gånghester kyrka.

Jag har haft det rejält tuff det senaste och har knappt kunnat planera för nästa dag. Men jag tänker att när livet utsätter en för prövning så kommer man i slutet ut starkare, ödmjukare eller modigare även om det inte känns så just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *