Slå in i tidningspapper

20120825-104623.jpg
Idag vankas det barnkalas för familjen Eko. Dagens tips blir därför att man kan slå in paketen i tidningspapper. Om paketet är till ett barn är det ju alltid roligt att välja seriesidan. Då får man ju massor med skojiga bilder som barnet kan titta på!

Har man ingen dagstidning kan man ju alltid höra med grannen eller kanske att man har en gammal serietidning hemma man kan använda sig av. Bara fantasin sätter gränserna!

Sen kan man även spara på presentsnörena. Dessa turkosa band är till exempel återanvända från en av Julias doppresenter 🙂

5 svar på ”Slå in i tidningspapper”

  1. Hej!

    Det skall bli jättekul att träffa dig på Miljögalan! Din blogg är verkligen en stor inspirationskälla som jag i fortsättningen inte vill missa. Hoppas att nomineringen gör att du får fler läsare till bloggen, vilket jag absolut tror att du får. Du har fått mig iallafall;)

    /Emma Almingefeldt

  2. Slå in i tidningspapper är riktigt bra! Det har vi nästan alltid gjort här hemma 🙂 Och jag har anammat dina tips om att spara presentsnören som inte hinner gå sönder innan de kan räddas 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *