Skövde hela lördagen


Jag skrev ju i fredags att vi hade planerat ett överraskningsdag med barnen dagen efter. Så när frukosten var intagen på lördagsmorgonen så begav vi oss mot Skövde för att först och främst besöka deras badhus som mannen läst skulle vara riktigt bra och det var det. Iallafall om man gillar att åka rutschkana och glida runt i strömvirveln vilket hela familjen gör. Även babypoolen såg rolig ut om du har så små barn 🙂

När vi hade badat tills fingrarna var russin och vi inte orkade ta ett enda trappsteg till upp till rutschkanan begav vi oss och gjorde Skövde. När vi kom till hertig Johans torg så slog vi oss ner på den gassande uteserveringen på Rådhuscaféet. Det va så gott att sitta där i värmen och avnjuta lite middag och prata om vad som egentligen var det absolut bästa med badhuset vi precis besökt. Jag åt en sallad som ni ser för jag har så svårt för att äta varm mat i värmen. Har du det också?

Ett gott tecken på att jag verkligen fångat dagen är när enda bilden som finns i telefonen är en bild på salladen som jag tog till min instagram Storie. Då har jag verkligen varit där i nuet vilket var hela målet med utflykten. Badhusäventyr får verkligen 5 av 5 toasters!

Jag älskar när vi gör våra utflykter för de lämnar mig så full av energi och om några dagar har vi hela 4 veckor framför oss med cykling, bad och äventyr! Vad ger dig energi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *