Skepp o´hoj

Snart vankas det kalas för vår blivande 3-åring här hemma och som den kalasnörd jag faktiskt är så vill jag ju ha tema på festen. Inte allt för överdrivet, men jag gillar när allt följer en röd tråd. Denna gången blir det sailorinspirerat och ett passande inbjudningskort ville jag ju gärna knåpa ihop och här har ni resultatet (med viss dold info och ett lite kapat ankare, vilket inte är fallet på gästernas inbjudningar :))

inbjudningskort+sailortema
Jag valde att göra det mest miljövänliga jag kan göra. Skicka elektroniskt! Så via Facebook och MMS gavs inbjudan ut till nära och kära. Inget papper som ska tillverkas och transporteras, ingen färg som behövs för tryck och ingen frakt. Billigt för både miljön och plånboken!

Så detta får bli mitt tips. Knåpa ihop ett inbjudningskort eller kanske ta ett fint kort, skriv lite text så gästerna vet när och var det blir kalas och skicka det sedan via Internet.

2 svar på ”Skepp o´hoj”

  1. Oj vilken stilren och fin inbjudan! Och bra miljömedvetna tips!
    Är inbjudan gjord i word eller något annat program?
    Tog du kort på den för att kunna skicka som mms?
    Det är ju nästan synd att man själv inte har några barn att ställa tilll med kalas för när man blir så inspirerad! 🙂

    1. Förlåt att jag dröjt med mitt svar! Inbjudan är gjord i Photoshop och för att kunna skicka den som mms tog jag bara och öppnade bilden som jag lagt upp på facebook i min iPhone och gjorde en skärmavbildning så den hamnade i kamerans album..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *