Veckans IN:UT

In:
1 klänning
1 skor

Ut:
1 Bh
1 klänning
1 skor

Resultat: -1

Jag har väldigt, väldigt länge letat efter perfekta blå klänningen. Det spelade ingen roll om den var randig, prickig eller enfärgad bara den var i rätt blå ton, mönstret var vitt (om det var något) och i rätt modell (dvs den var klockad från midjan) Min svägerska hade köpt en från Holly&Whyte (Lindex) för några månader sedan och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Det var ju precis en sådan jag letat efter! Tyvärr sålde den slut väldigt fort och jag kunde varken finna den i Borås, Göteborg, Stockholm eller Helsingborg. Skam den som ger sig! Den som söker ska finna och nu hittade jag äntligen en prickig klänning som var helt perfekt och då var jag bara tvungen att slå till. Jag köper ju väldigt sällan nyproducerade kläder, men när det är något jag vet att jag verkligen, verkligen vill ha och inte något som bara är ett spontanköp unnar jag mig det med gott samvete.

Skorna var ett ”måste”. Ett par låga ballerina skor för att komplettera mina pumps och converse. Ibland orkar jag helt enkelt inte gå i klackar och conversen passar sig inte alltid till allt (i mina ögon) och kan ibland bli för varma.

Denna veckan lyckades jag faktiskt med det som jag allra helst vill åstadkomma. Om en viss sak kommer in ska den ersätta en annan av samma typ. Sailorklänningen kom in och istället lämnades en klänning som jag mest använt som gravid och ammande till min svägerska. Lika så med skorna. Ett par nya skor in och ett par stövletter åkte ut. Dragkedjan hade gått sönder, ena klacken var helt kaputt och de hade släppt från sulan. Välanvända med andra ord.

2 svar på ”Veckans IN:UT”

  1. Jag har också investerat i nya skor. Två par, av fint märke, och skokräm som ska hålla dem fina. Ut åker ett par flera år gamla sandaler som var helt utslitna, mina trasiga gympaskor och ett par likaledes trasiga ballerinor. Men det är ett nytt tänk för mig att köpa fina, dyra skor i fina material i akt och mening att de ska hålla i åratal. Det enda smolket i glädjebägaren är att jag kommer att behöva göra om det igen till vintern; mina vinterstövlar är fula, utslitna – och billiga!

    1. Jag köpte ett par dyra pumps när jag började jobba efter mammaledigheten, men de var tyvärr inte mer hållbara än ett par ”skitskor” 🙁 Hoppas dina ska hålla bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *