Ska vi byta kläder med varann?

Så heter facebookevenemanget jag drog igång i förmiddags. Precis som Textilhögskolan i Borås, men framför allt Naturskyddsföreningen, så tänkte jag dra igång en klädbytardag under sensommaren. I lagom tid till alla semestrar är slut.

Jag har bjudit in alla mina facebookvänner som bor i stan (med omnejd) till att delta och uppmanar till att de inbjudna i sin tur ska bjuda in sina vänner. Jag hoppas ju givetvis på en snöbollseffekt! Hur många skulle vilja delta den 18 augusti? 🙂

10 svar på ”Ska vi byta kläder med varann?”

    1. Tyckte det skulle vara kul byta kläder med någon och om man skulle göra det kunde man lika gärna dra igång nått rejält. Dream big and aim high 😉

  1. Pingback: Bloggtips : Ekomorsan | petra@home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *