Nya utklädningskläder har fyndats

Jag är lite extra svag för utklädningskläder. Kanske för jag själv inte hade några som barn. Jag var såklart alltid utklädd på maskeraderna men min mamma var påhittig och jag var aldrig någonsin en prinsessa. Jag har däremot bland annat varit spådam, oljeshejk och punkare. Det sistnämnda med ett grönt hår infärgat med karamellfärg. Mitt mellanblonda hår skiftade lite smått i grönt en evighet efter det.. Så prova inte det..

Jag brukar passa på att fynda utklädningskläder när det dyker upp på loppisar och de brukar vara i väldigt fint skick. Och mitt senaste fynd är denna ljuvliga musdräkt som jag fann på en Facebookloppis. Jag såg den redan när den såldes i butik men kunde inte motivera ett köp just då. Den är på intet sett miljömärkt och användbarheten är ju inte den största. För när klär man egentligen ut sig till en ballerinamus?

utklädningskläder musdräkt bak
Men för 40 kr och begagnad kunde jag absolut köpa den för ha den det ville jag ju. Ni ser ju hur söt den är med sin tyllkjol med glitter, en svans där bak och den kom med ett tillhörande musöronsdiadem! Hur sött är inte det?!

Loppan är ursöt i den, den är väldigt vacker på sin galge och agerar faktiskt inredningsdetalj när den inte används. Perfekt tycker jag när saker är så fina att de kan hänga framme.

 

Vad är det tokigaste du varit utklädd till?

2 svar på ”Nya utklädningskläder har fyndats”

  1. Kan väl inte påstå att jag var jättetokig, men lyckat blev det. Och det var faktiskt i vuxen ålder haha. Var korvgubbe/gumma. Hade låda på magen, kokade och stekte korv, hade ketchup och hela köret. Gick runt på festen och bjussa på korv. Sjukt uppskattat! Man måste inte sluta med sånt bara för att man blir vuxen =)

    Har just beställt hem en jättesöt elefantdräkt till dottern dock. Hon och hennes kusiner drar gärna på sig maskeradkläder när dom leker hemma så här går det åt även till vardags 🙂

    1. Vem vill inte ha en korvgumma på sitt party??? Klart man inte måste sluta för man blir vuxen!!

      Hihi ja kortet knäppte jag på henne när hon spontan klädde ut sig i musdräkten efter en frukost mitt i förra veckan så här hemma används också kläderna ”till vardags”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *