Nominerad till årets miljöblogg

Photographs_by_angel

I lördags medan jag var upptagen med kameran i högsta hugg och fotograferade en mage som bär på ännu ett liv som vi ska lämna över vår jord till så utannonserade En lagom dos grönt att Ekomorsan är en av fem finalister i deras tävling om årets miljöblogg!

Jag är både otroligt glad och tacksam över alla er som tittar in här och till den eller de som valt att nominera just mig. Oavsett hur det går i tävlingen så är det ärofullt att få se ”sitt namn” bland alla andra stora ekobloggar. Bloggar som jag själv läst i många år och som gett mig en hel del inspiration. Om ni vill ge mig (eller någon av de andra bloggarna för den delen) en skjuts mot toppen så kan du lägga din röst här. Röstningen pågår till den 27:de oktober.

2 svar på ”Nominerad till årets miljöblogg”

  1. Duktig du är gumman! ;)) gick in och la en röst på dig, din blogg är värd att vinna. Jag är så imponerad av dig. 😉 heja heja!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *