Mer köttfritt

mangosallad

De senaste månaderna har jag börjat äta mer och mer köttfritt och äter numera bara kött en till två dagar i veckan. Jag försöker att äta så rent och oprocessat som möjligt och ersätter alltså inte köttet med köttsubstitut (typ sojakorv). Ibland händer ju även det såklart men då föredrar jag att faktiskt äta kött den måltiden.

Idag hade jag en ekomango liggandes i kylen och rotade lite till och fick ihop en mangosallad på mango, gurka och cosmopolitansallad. Denna smaksatte jag sedan med hackad chili, koriander, peppar och en skvätt olja och vinäger. Mums!

Mangosallad

Ikväll har jag kämpat lääänge med att få WP att ladda upp bilderna. Till slut bytte jag webbläsare från Firefox till IE så gick det mycket bättre. Någon av er som haft samma problem?

4 svar på ”Mer köttfritt”

 1. Vi äter också mer vegetariskt nuförtiden mot tidigare. Skrev lite kring det i inlägget Små vardagliga val i rätt riktning:
  http://minimalisterna.se/sma-vardagliga-val-i-ratt-riktning/

  Ett sätt att få in mer vegetarisk mat i vardagen som ändå är komplett ur näringssynpunkt, är att använda sig av färdiga matkassar (tycker annars vissa killar kan vara kinkiga med att man inte blir mätt av vegetarisk mat eller får i sig tillräckligt med energi). Efter ett par omgångar har man en bra receptbank att luta sig tillbaka mot som oftast är lite roligare och där även tillbehören ofta är gjorda från grunden, om man tycker sådant är viktigt eller roligt.

  Vi kör Google Crome så oklart gällande IE vs Firefox.

 2. Först och främst – herregud va drygt att kommentera med det dryga lösenordet man skulle kopiera/skriva in.

  Härligt att du dragit mer på köttet, jag började dra ner på det men tyvärr halkade jag ner i samma gamla vanliga spår igen. Får nog ta nya tag.

  Jag använder WP och har inte haft ngr problem men jag använder Safari.

  1. Haha måste man mata in nått långt lösenord det får jag se över

   Hmm de kanske bara hade nått allmänt strul igår antingen på WP eller webbhotellet så råkade bra det släppa samtidigt som jag provade annan webbläsare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *