Laddar för en riktigt peppig helg

Jag ser så mycket fram emot helgen som kommer. Efter stallet bär det av till Göteborg för att först vara med på min barndomsväns sons 7-års kalas och sen stannar jag kvar i stan för att hänga med min fina Erika. Även om vi pratar varje dag så hinner vi sällan ses men nu ska vi ha 24 peppiga timmar tillsammans.

Vi skrattar lite gott när vi pratar om den här helgen för när vi sätter agendan låter det som vi åker på en veckolång resa och inte bara ett dygn för det är mycket vi vill klämma in. Det ska fotas, planeras kommande projekt och framtida poddavsnitt, poddas för första gången i samma rum, vi ska äta middag med Anna och vi avslutar vårt äventyr med att gå på Girl Power-event med Josefin Dahlberg

Trots att jag bara är borta lite drygt ett dygn är stora resväskan packad till bredden och självklart inser jag ironin i det hela när jag tittar tillbaka på mitt inlägg om att packa lätt. Men mycket ska fotas, poddmicken ska med och då blir det ju tyvärr så här.

2 svar på ”Laddar för en riktigt peppig helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *