Årets nationaldagsfirande

Vilken fantastisk dag vi haft idag!!! Vårt nationaldagsfirande har gått i ett sen vi i slog upp våra ögon. Dagen började med att mannen pocherade ägg och hade sig till frulle och efter lite nödvändigt hemmapysslande så som gräsklippning och tvättvikning begav vi oss in till stan.

Väl där köpte vi med oss mat och slog oss ner i solen i parken och hade lite spontan picknick. Det gäller ju att ta tillvara på dagarna när solen kikar fram tycker jag. Sen lekte vi av oss på den invidliggande lekplatsen innan det var dags för dagens största händelse. Sonens stora idol Robin Bengtsson skulle nämligen spela på torget.

Så långt fram vi bara kunde komma stod vi och med barnen på axlarna diggade vi loss. Sen undrar jag varför typ 2 meters folk alltid ska envisas att stå längst fram OCH med en unge på axlarna så en annan inte har nått val än att lyfta upp ungen också. Tacka vet jag Mora träsk spelningarna när barnen var mindre och alla förväntades sitta framför scenen så alla kunde se. #gammaltant.

När det var färdigspelat köade vi såklart för att få en autograf. Har man chans att säga hej till idolen, så säger man hej till idolen. I sommar kommer även FO&O så då kommer det vara dags igen för att svänga sina lurviga med barnen på axlarna och att köa för en autograf, men var gör man inte för sina hjärtan?!

Klockan är över 20 och jag har inte hunnit äta jordgubbstårta, funderar på att vispa ihop lite grädde åtminstone till de röda gubbarna för att baka tårta så här dags känns lite övermäktigt 😀

Hur har ni firat nationaldagen? Hoppas ni haft en lika underbar dag <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *