Julfirande i dagarna två

Juldagskvällen är här och när vi inte suttit på golvet och byggt lego så har vi spenderat dagen hos min mamma i Göteborg.

Vår julafton spenderades till största delen hos min svåger och eftersom jag själv tycker om att se små glimtar från andras firanden tänkte jag passa på och visa lite bilder från vår julafton.

Bilden där uppe är hos jag såg ut på kvällen efter att jag tröttnat på att ha håret hängande i ansiktet under allt konstant ätande. För herre jisses vad mycket som äts på julafton. Både nästan döpa om dagen till frossarafton!

Bland annat så mumsade vi på denna magiskt fina tårta som min ena svägerska bakat! Så jäkla imponerad!! Jag har INTE tålamod för fixa till en sådan ska ni veta även om man skulle kunna tro det att döma av alla tårtor jag sparat på Pinterest 😂😅

Här är min andra svägerska och min yngsta gudson. Han och storebrorsan var så snygga i sina skjortor och små röda flugor!! Jag tycker det är så sött när man syskonmatchar eller töntmatchar tex mor och dotter! 😍🙈

Detta är den ena bilden som finns på de andra barnen. Förutom när de satt vid matbordet så är detta de 5 minutrarna de satt stilla under 8 timmar! Tänk om man kunde få en tiondel av deras energi 😅

Jag hoppas ni haft en fantastisk jul! Berätta gärna i kommentarerna eller länka om ni också bloggat om det🎅🏼

2 svar på ”Julfirande i dagarna två”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *