Färdkost är ett måste på äventyr

Idag har vi varit iväg på ett litet miniäventyr. 4 timmar har spenderats på ett badhus, något som jag älskar för då är jag verkligen ”här och nu” på riktigt. 4 timmar där telefonen är inlåst och utom räckhåll och inget slentriansurfande.

Då Borås badhus är under ombyggnad hade vi en bit att åka och eftersom jag vet vad som händer en stund efter att vi gett oss iväg såg jag till att preppa med bra färdkost.

Annars kommer vi :

1) behöva stanna för att köpa dricka vid närmsta mack

2) börja äventyret med att äta så fort vi är på plats

Så innan vi begav oss fyllde jag upp den stora vattenflaskan med kranvatten och en lunchlåda i glas med gurk-, morot- och paprikastavar.

Mycket riktigt så tog det 10 minuter så var den ena törstig och strax därefter var nån annan hungrig (läs sugen på nått för vi hade dessutom precis lämnat frukostbordet) så min packning blev väldigt populär.

Har ni tips på fler smidiga snacks att packa ner som färdkost?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *